De ce ai nevoie de website modern?

website

Afla de ce este necesara o investitie continua intr-un website modern si cum te ajuta acesta.

Marketingul digital este intr-o continua schimbare. Mereu apar reguli noi, platforme mai bine optimizate, mai rapide, site-uri mai noi si moderne. Afacerea ta are deja un website? Ai verificat daca acesta este actualizat? Stiai ca un site invechit poate avea un impact negativ in business-ul pe care il ai? Majoritatea celor care au deja un site nu sunt dispusi sa investeasca din nou in acelasi serviciu.

De ce sa dai bani de doua ori pentru un website?

Venim cu niste raspunsuri clare si obiective pentru a lamuri necesitatea acestei investitii.

Inainte de toate trebuie sa intelegem ca un business competitiv investeste mereu. Afacerile productive atrag mereu clienti prin oferte si prin platforme moderne si intuitive. Un website modern te ajuta in clasarea mai buna pe Google. Cu toti stim ca majoritatea clientilor cauta produse si servicii pe platforma Google.

Avem clienti care ne cer sa le optimizam site-ul actual. Desi pare mai simplu pentru clienti si mai ieftin, de cele mai multe ori acest lucru este mult mai greu de facut, uneori chiar imposibil. 

De ce?

In primul rand platforma pe care a fost realizat site-ul s-ar putea sa nu fie optimizata pentru incarcarea rapida. Google Sight Speed ofera posibilitatea de a afla erorile site-ului dumneavoastra. Cu acest instrument puteti masura si viteza de incarcare sau ce factori impiedica accesarea rapida a site-ului

Un al doilea aspect foarte important pentru a alege un website modern il reprezinta audienta. Pentru a putea raspunde nevoilor fiecarui tip de utilizator, este necesara o schimbare. De exemplu in momentul de fata, majoritatea utilizatorilor folosesc smartphone-ul pentru a face achizitii.

De asemenea produsele si serviciile pe care le furnizam trebuie sa fie mereu actualizate. Cuvintele cheie trebuie sa corespunda cu ceea ce oferim. Produsele sau serviciile business-ului trebuie descrise cat mai detaliat si clar.

Unele site-uri, desi un moderne sunt foarte greu de utilizat. Felul in care un website este organizat si structurat are un impact foarte mare asupra utilizatorului. Prea multe elemente dinamice pot avea un efect negativ.

 

×