Pia Soft Product va ofera urmatoarele servicii pentru promovarea afacerii dumneavoastra:

Luand in considerare impactul tehnologiei asupra tuturor sectoarelor de activitate, este practic imposibil pentru o companie sa activeze pe piata fara sa utilizeze produse software, fie ele standardizate sau customizate. Sectorul de creștere cel mai important este reprezentat de zona de IMM. Companiile mici si mijlocii încă au loc foarte mult de creștere pentru investitii in tehnologie, care pot face diferenta de competitivitate, sau chiar de supravietuire pe piata.

Estimăm că aceste companii vor investi în primul rând în sisteme sau aplicații de gestiune internă: în zonele financiar-contabil, resurse umane, comerț electronic, clienți și fluxuri de comenzi, dar și în zona de gestiune a proceselor de producție.

Potrivit datelor Comisiei Europene, piața de software europeană ar urmă să crească semnificativ în următorii trei ani și să atingă nivelul de 280 de miliarde de euro în 2020. În acest context firmele românești, fie ele microîntreprinderi, mici sau mijlocii, trebuie să se adapteze efectelor globalizării. Afacerea trebuie să fie focusată pe segmente de nișă, pe inovație și dezvoltarea de software de ultimă generație și mai puțîn pe activități de suport, acolo unde marile companii dețîn mare parte din piață.

În ultimii ani, produsele soft cu licență “Made în România” au început să fie extrem de căutate pe piețele externe, exporturile unor astfel de servicii crescând vertiginos de la un an la altul. 
Firmele mari de producție soft se orientează spre clienți cu o putere financiară mai mare în special din străînătate, astfel că cererea pentru produsele software la nivel național rămâne
nesatisfăcută de oferta existența, în special pentru produse software destinate firmelor mici și mijlocii, și a persoanelor fizice.

×