Sunteti curios sa aflati cine suntem?

e4

Suntem o echipa tanara, cu sediul in Maramures. Ne caracterizeaza veselia, harnicia si creativitatea. In plus tehnologia si inovatia este atuul nostru.

e3

Realizare si comercializarea site-urilor de prezentare reprezinta principala activitate a companiei si este motorul de promovare al brandului PIA New Concept, care momentan este la inceput de drum.

e2

Ne pricepem foarte bine la dezvoltat site-uri de prezentare si magazine online. Venim in intampinarea clientiilor si cu solutii de optimizare SEO, campanii de promovare pe social media si elemente de grafica si logo.

e1

Datorita faptului ca astazi prezenta online este un atribut necesar oricarui business de succes si oricarei persoane sau entitate care are ceva de spus sau prezenta lumii intregi estimam ca peste 50% din numarul de proiecte in care vom fi angrenati il constituie realizarea si publicarea paginilor web.​

Cum lucram?

Despre noi

In primul rand idetificam nevoile beneficiarului. Al doilea pas il reprezinta analiza piatei si propunerea de noi idei, solutii si tehnici prin care putem imbunatati si creste afacerea existenta. Pe urma stabilim functionalitatea si ierarhizarea informatiilor. La final implementam solutia conform conform specificatiilor stabilite.

De ce ati alege sa fiti online?

Luand in considerare impactul tehnologiei asupra tuturor sectoarelor de activitate, este practic imposibil pentru o companie sa activeze pe piata fara sa utilizeze produse software, fie ele standardizate sau customizate. Sectorul de creștere cel mai important este reprezentat de zona de IMM. Companiile mici si mijlocii încă au loc foarte mult de creștere pentru investitii in tehnologie, care pot face diferenta de competitivitate, sau chiar de supravietuire pe piata.

Estimăm că aceste companii vor investi în primul rând în sisteme sau aplicații de gestiune internă: în zonele financiar-contabil, resurse umane, comerț electronic, clienți și fluxuri de comenzi, dar și în zona de gestiune a proceselor de producție.

Potrivit datelor Comisiei Europene, piața de software europeană ar urmă să crească semnificativ în următorii trei ani și să atingă nivelul de 280 de miliarde de euro în 2020. În acest context firmele românești, fie ele microîntreprinderi, mici sau mijlocii, trebuie să se adapteze efectelor globalizării. Afacerea trebuie să fie focusată pe segmente de nișă, pe inovație și dezvoltarea de software de ultimă generație și mai puțîn pe activități de suport, acolo unde marile companii dețîn mare parte din piață.

platforme

În ultimii ani, produsele soft cu licență “Made în România” au început să fie extrem de căutate pe piețele externe, exporturile unor astfel de servicii crescând vertiginos de la un an la altul. 
Firmele mari de producție soft se orientează spre clienți cu o putere financiară mai mare în special din străînătate, astfel că cererea pentru produsele software la nivel național rămâne
nesatisfăcută de oferta existența, în special pentru produse software destinate firmelor mici și mijlocii, și a persoanelor fizice.

Echipa noastra

Echipa PIA SOFT PRODUCT se remarca prin solutii IT dedicate fiecarui proiect in parte, pentru ca nevoile si cerintele clientilor sunt diferite. Dorim o colaborare de lunga durata si rezultate eficiente.

despre
Ana Pop
Departamentul administrativ
IMG_1663 (2)
Denis Marginas
Departamentul tehnic
despre
Roxana Costea
DEPARTAMENTUL DE MARKETING
×