Retele de socializare pentru afacerea ta?

Facebook, snapchat, instagram

Afla cum te poate ajuta Pia Soft Product sa iti cresti afacerea utilizand retele de socializare. 

Astazi vom vorbi despre retele de socializare si modul in care pot influenta o afacere.

In primul rand trebuie sa metionam faptul ca, potrivit Global Social Media, 45% din populatia lumii foloseste retele sociale. Potrivit raportului oamenii petrec o medie de 2 ore si 23 de minute pe zi. Si totusi ce legatura are asta cu afacerile? Retelele sociale sunt au ca scop, in primul rand interactiunea si conexiunea, nu au nici o legatura directa cu afacerile. De ce as avea eu nevoie de Facebook, Snapchat sau Instagram? Pentru ca lucrurile s-au schimbat.

La inceput foloseam platform precum Facebook, Snapchat sau Instagram pentru a comunica si pastra legatura cu cei dragi.

De exemplu in ultimul timp, ne apar tot mai multe reclame, videoclipuri, postari. Acestea, spre surprinderea noastra au legatura cu ceea ce avem nevoie sau cautam.

Ce inseamna asta pentru antreprenori?

O oportunitate foarte buna de a va dezvolta si a creste pe piata.

Trebuie sa va ganditi ca prin intermediul platformelor sociale aveti acces la un numar foarte mare de utilizatori., din intreaga lume.

De exemplu Facebook iti poate oferi un profil cat mai exact al clientului. Adica poate selecta ca reclamele tale sa ajunga la oameni cu varsta intre 25-30 de ani, care asculta muzica pop, locuiesc in Bucuresti si au un venit de 3000 de lei. Modul de selectie al clientilor este foarte variat si poate fi mult mai specific.

Pe de alta parte, poate tu ai o afacere care nu implica neaparat vanzare. Poate oferi servicii si ai angajati care se ocupa de acest lucru. Ei bine, acum, majoritatea oamenilor verifica calitatea serviciilor oferite de o intreprindere. Cu alte cuvinet sunt interesati tot mai mult de experienta, feedback-ul si review-urile lasate de alti utilizatori.

Avand aceste informatii ca si antreprenor te gandesti ca ai putea sa iti faci singur reclamele si sa le platesti. Foarte adevarat, doar ca trebuie sa fii foarte atent la calitatea si efectul pe care iti doresti sa le aiba reclamele tale.

Despre ce si cum trebuie sa postam, pentru a avea rezultate eficiente vom reveni cu un alt articol.

icoane retele de socializare
×